Calitate garantată
Plată securizată
Livrare în toată țara

Povestea noastra

Ninito – hăinuțe direct din lumea copiilor!

Ninito se adresează în mod direct mamelor care își prețuiesc copii, nu doar prin imaginea reflectată de hăinuțe, ci prin calitatea și confortul oferit de materialele din care sunt confecționate acestea.

Hăinuțele Ninito nu urmăresc doar stilul și imaginea copilului tău, ci urmăresc confortul și starea de bine a micuțului.

Fiind mamă a doi copii, mi-a fost extrem de ușor să fac din acest proiect ceva care mă reprezintă și care respectă întocmai nevoile micuților. În același timp, noi, mamele, cunoaștem cu adevărat standardele de siguranță pe care orice material din îmbrăcămintea celui mic trebuie să le respecte.

Noi, la Ninito, știm faptul că orice copil își dorește să fie mereu în centrul atenției, de aceea lucrăm hăinuțele și accesoriile preponderent manual. Oferim astfel fiecărui produs o tușă personalizată, perfect adaptabilă năzdrăvanului tău. Însă în același timp punem extrem de mult accent pe calitate, cu orice preț.

Hăinuțele Ninito sunt confecționate din bumbac, fiind foarte axate pe oferirea unei stări de confort. Așadar, copilașul tău va putea alerga și se va putea juca în voie sau va petrece o seară de ocazie fără nicio senzație de inconfort, într-o costumație elegantă, perfect adaptată pentru pielea sa sensibilă.

Nu ezita să ceri detalii despre materiale și despre procesul de producție. Suntem mai mult decât încântați să împărtășim cu tine secretele hăinuțelor Ninito. Dacă te-ai hotărât deja și știi că pentru micuțul tău calitatea primează, descoperă gama de produse Ninito.

Alege hăinuța care îl avantajează cel mai mult pe micuțul tău și comandă fără nicio grijă hăinuțe Ninito – direct din lumea copiilor.